ADR UTBILDNING

 

    Lots & Service AB erbjuder ADR och YKB utbildningar till privatpersoner och företag.


ADR Utbildning hösten och vintern 2022


* Lördag 3/12-2022 ADR Kap. 1.3 (1000-poängskurs för godsmottagare, avsändare och chaufförer).


* Lördag och söndag 03--04/12-2022 ADR Styckegods grund- och repetitionskurs


Om ni vill få ett mail om när datumen för kurserna är uppdaterade eller annan info gällande våra utbildningar så KLICKA HÄR för att kontakta oss.


Givetvis kommer vi inte att dela er mailadress med någon tredje part utan anmälan gäller enbart att ni får info om kommande utbildningar hos oss.


Vi håller våra utbildningar på Medborgarskolan, Postgatan 8A, Värnamo och börjar normalt vid 08:30 och räknar med att sluta cirka 17:00 utom dag 2 på ADR Styckegods då vi slutar cirka 13:30.


Har du några funderingar eller redan nu vill anmäla någon så är ni välkomna att skicka ett mail till oss.


KLICKA HÄR FÖR ATT SKICKA ETT MAIL TILL OSSVarmt välkomna till en givande och intressant utbildning!


 

Med reservation för att kurser har blivit fullbokade och att vi inte har hunnit att uppdatera hemsidan. En bokning är inte gällande förrän ni har fått en bokningsbekräftelse på mail från oss. Blir det ändrade restriktioner p.g.a. Corona/Covid-19 så att utbildningen inte kan genomföras som planerat så blir det ingen avbokningsavgift för kunden och Lots & Service har rätt att välja att inte genomföra utbildningen utan att vite/ersättning utgår till kunden.

Priser och information

Prislista ADR Styckegods:

 

Grundutbildning: 3995 SEK/deltagare  *

 

Repetitionsutbildning: 2995 SEK/deltagare  *

 

 

Prislista ADR 1.3 utbildning industri och chaufför:

 

ADR 1.3 utbildning industri: 1325 SEK/deltagare  **


ADR 1.3 utbildning chaufför: 1525 SEK/deltagare  **


ADR 1.3 utbildningen för chaufför innehåller annat betydligt dyrare studiematerial med anledning av att man t.ex. behöver tabell A och B ur regelverket som chaufför.


När det gäller ADR 1.3 utbildningar för till exempel lagerpersonal, truckförare, personal som skriver godsdeklarationer, packare, lossare och eller lastare eller andra andra som är inblandade i ert flöde av farligt gods så kommer vi gärna till ert företag och håller i den utbildningen. ADR 1.3 utbildningen är på 4-6 timmar beroende på upplägget och deltagarnas förkunskaper och givetvis är den företagsspecifik, alltså fokuserar vi på just det som är viktigt för just ert företag utöver de lagstadgade kraven.

 

 * Dessa kurser inkluderar studie- och anteckningsmateriel, fika och lunch.

 

** Dessa kurser inkluderar studie- och anteckningsmateriel.

 

På samtliga priser tillkommer moms.