ADR UTBILDNING

 

    Lots & Service AB erbjuder ADR till privatpersoner och företag.
KURSER 2022


* Lördag 22/1

ADR Kap. 1.3 (1000-poängskurs för chaufförer).


* Lördag och söndag 22--23/1

ADR Styckegods grund- och repetitionskurs

Vi är på Medborgarskolan, Postgatan 8A, Värnamo.

Vi börjar vid 08:30 och räknar med att sluta cirka 16:30, utom på dag 2 på ADR kursen då vi räknar med att sluta 13:30.
Har du några funderingar eller vill redan nu anmäla någon så går det bra att ringa Tomas Plantin på telefon 072-565 22 09 eller skicka ett mail till oss.


KLICKA HÄR FÖR ATT MAILA OSS


Varmt Välkomna!


Med reservation för att kurser har blivit fullbokade och att vi inte har hunnit att uppdatera hemsidan. En bokning är inte gällande förrän ni har fått en bokningsbekräftelse på mail från oss. Blir det ändrade restriktioner p.g.a. Corona/Covid-19 så att utbildningen inte kan genomföras som planerat så blir det ingen avbokningsavgift för kunden och Lots & Service har rätt att välja att inte genomföra utbildningen utan att vite/ersättning utgår till kunden.PRISER OCH INFORMATION

Prislista ADR Styckegods:

 

Grundutbildning: 3775 SEK/deltagare  *

 

Repetitionsutbildning: 2775 SEK/deltagare  *

 

 

Prislista ADR 1.3 utbildning industri och chaufför:

 

ADR 1.3 utbildning industri: 1075 SEK/deltagare  **


ADR 1.3 utbildning chaufför: 1275 SEK/deltagare  **ADR 1.3 utbildningen för chaufför innehåller annat betydligt dyrare studiematerial med anledning av att man t.ex. behöver tabell A och B ur regelverket som chaufför.


När det gäller ADR 1.3 utbildningar för till exempel lagerpersonal, truckförare, personal som skriver godsdeklarationer, packare, lossare och eller lastare eller andra andra som är inblandade i ert flöde av farligt gods så kommer vi gärna till ert företag och håller i den utbildningen. ADR 1.3 utbildningen är på 4-6 timmar beroende på upplägget och deltagarnas förkunskaper och givetvis är den företagsspecifik, alltså fokuserar vi på just det som är viktigt för just ert företag utöver de lagstadgade kraven.

 

 

* Dessa kurser inkluderar studie- och anteckningsmateriel, fika och lunch.

 

** Dessa kurser inkluderar studie- och anteckningsmateriel.

 

 

På samtliga priser tillkommer moms.