YKB UTBILDNING

 

  Lots & Service AB erbjuder YKB och ADR utbildningar till privatpersoner och företag.


YKB Utbildning hösten och vintern 2022* Lördag 24/9-2022 YKB delkurs 1 - Effektiv körning.


 * Söndag 25/9-2022 YKB delkurs 2 - Lastning, Säker Transport & Lossning.


* Lördag 22/10-2022 YKB delkurs 3 - Arbetsmiljö & Kör och Vilotider.


* Söndag 23/10-2022 YKB delkurs 4 - Din Hälsa.


* Lördag 12/11-2022 YKB delkurs 5 - Trafiksäkerhet, Första Hjälpen, Brand & Hot och Våld.


Om ni vill få ett mail om när datumen för kurserna är uppdaterade eller annan info gällande våra utbildningar så KLICKA HÄR för att kontakta oss.


Givetvis kommer vi inte att dela er mailadress med någon tredje part utan anmälan gäller enbart att ni får info om kommande utbildningar hos oss.


Vi håller våra utbildningar på Medborgarskolan, Postgatan 8A, Värnamo och börjar normalt vid 08:30 och räknar med att sluta cirka 17:00 utom dag 2 på ADR Styckegods då vi slutar cirka 13:30.


Har du några funderingar eller redan nu vill anmäla någon så är ni välkomna att skicka ett mail till oss.


KLICKA HÄR FÖR ATT MAILA TILL OSSVarmt välkomna till en givande och intressant utbildning!


 

Med reservation för att kurser har blivit fullbokade och att vi inte har hunnit att uppdatera hemsidan. En bokning är inte gällande förrän ni har fått en bokningsbekräftelse på mail från oss. Blir det ändrade restriktioner p.g.a. Corona/Covid-19 så att utbildningen inte kan genomföras som planerat så blir det ingen avbokningsavgift för kunden och Lots & Service har rätt att välja att inte genomföra utbildningen utan att vite/ersättning utgår till kunden.

Priser och information

Priset/delkurs för delkurs 1 t.o.m. delkurs 5 är 1425:-/delkurs och då ingår allt studie- och anteckningsmateriel, fika samt lunch.


Vi erbjuder möjligheten att genomföra en intensivkurs * helgtid och då är priset 3645:- i startavgift/delkurs och sedan tillkommer det en kostnad på 998:-/deltagare. Även här ingår allt studie- och anteckningsmateriel, fika samt lunch.


* Intensivkurs innebär att kursen genomförs helgtid med 7 timmars utbildningstid/dag, inte att kursen genomförs på mindre antal timmar. Max antal deltagare på en intensivkurs är 5 personer.


Sedan finns även en tredje möjlighet att vi kommer till er och utbildar i era lokaler och då ber vi er kontakta oss för offert vid varje enskilt tillfälle och delkurs.


Vid dessa kurser tillhandahåller ni kurslokal, fika och lunch för deltagarna och Lots & Service tillhandahåller allt studie- och anteckningsmateriel.


Samtliga priser är exklusive moms