YKB UTBILDNING

 

    Lots & Service AB erbjuder YKB till privatpersoner och företag.

PLANERADE UTBILDNINGAR 2021


Lördag 2/10 YKB delkurs 1 - Effektiv körning. 5 platser kvar.


Söndag 3/10 YKB delkurs 2 - Lastning, Säker Transport & Lossning. 7 platser kvar.


Lördag 23/10 YKB delkurs 3 - Arbetsmiljö & Kör och Vilotider. 8 platser kvar.


Söndag 24/10 YKB delkurs 4 - Din Hälsa. 4 platser kvar.


Lördag 20/11 YKB delkurs 5 - Trafiksäkerhet, Första Hjälpen, Brand & Hot och Våld. 5 platser kvar.

 

Med reservation för att kurser har blivit fullbokade och att vi inte har hunnit att uppdatera hemsidan. Så en bokning är inte gällande förrän ni har fått en bokningsbekräftelse på mail från oss. Blir det ändrade restriktioner p.g.a. Corona/Covid-19 så att utbildningen inte kan genomföras som planerat så blir det ingen avbokningsavgift för kunden och Lots & Service har rätt att välja att inte genomföra utbildningen utan att vite/ersättning utgår till kunden.


 

Anmälan görs på mail: KLICKA HÄR FÖR ATT MAILA OSS


Eller så ringer du oss på telefon 072-565 22 09 som är numret till vår utbildare.

PRISER OCH INFORMATION

Priset/delkurs för delkurs 1 t.o.m. delkurs 5 är 1175:-/delkurs och då ingår allt studie- och anteckningsmateriel, fika samt givetvis lunch.


Sedan finns även möjligheten att genomföra en intensivkurs * måndag t.o.m fredag och då är priset 3345:- i startavgift/delkurs och sedan tillkommer det en kostnad på 998:-/deltagare. Även här ingår allt studie- och anteckningsmateriel, fika samt givetvis lunch.


* Intensivkurs innebär att kursen genomförs måndag till fredag med 7 timmars utbildningstid/dag, inte att kursen genomförs på mindre antal timmar. Max antal deltagare på en intensivkurs är 5 personer.Sedan finns även en tredje möjlighet att vi kommer till er och utbildar i era lokaler och då ber vi er kontakta oss för offert vid varje enskilt tillfälle och delkurs.


Vid dessa kurser tillhandahåller ni kurslokal, fika och lunch för deltagarna och Lots & Service tillhandahåller allt studie- och anteckningsmateriel.