YKB UTBILDNING

 

    Lots & Service AB erbjuder YKB till privatpersoner och företag.
UTBILDNINGAR 2022* Lördag 12/2   YKB delkurs 1 - Effektiv körning.
* Söndag 13/2  YKB delkurs 2 - Lastning, Säker Transport & Lossning.
* Lördag 5/3     YKB delkurs 3 - Arbetsmiljö & Kör och Vilotider.
* Söndag 6/3    YKB delkurs 4 - Din Hälsa.
* Lördag 26/3   YKB delkurs 5 - Trafiksäkerhet, Första Hjälpen, Brand & Hot och Våld.


Vi är på Medborgarskolan, Postgatan 8A, Värnamo.

Vi börjar vid 08:30 och räknar med att sluta cirka 16:30.


Har du några funderingar eller redan nu vill anmäla någon så går det bra att ringa Tomas Plantin på telefon 072-565 22 09 eller skicka ett mail till oss.


KLICKA HÄR FÖR ATT MAILA OSSVarmt Välkomna!


 

Med reservation för att kurser har blivit fullbokade och att vi inte har hunnit att uppdatera hemsidan. En bokning är inte gällande förrän ni har fått en bokningsbekräftelse på mail från oss. Blir det ändrade restriktioner p.g.a. Corona/Covid-19 så att utbildningen inte kan genomföras som planerat så blir det ingen avbokningsavgift för kunden och Lots & Service har rätt att välja att inte genomföra utbildningen utan att vite/ersättning utgår till kunden.


 

Anmälan görs på mail: KLICKA HÄR FÖR ATT MAILA OSS
PRISER OCH INFORMATION

Priset/delkurs för delkurs 1 t.o.m. delkurs 5 är 1175:-/delkurs och då ingår allt studie- och anteckningsmateriel, fika samt givetvis lunch.


Vi erbjuder möjligheten att genomföra en intensivkurs * helgtid och då är priset 3345:- i startavgift/delkurs och sedan tillkommer det en kostnad på 998:-/deltagare. Även här ingår allt studie- och anteckningsmateriel, fika samt givetvis lunch.


* Intensivkurs innebär att kursen genomförs helgtid med 7 timmars utbildningstid/dag, inte att kursen genomförs på mindre antal timmar. Max antal deltagare på en intensivkurs är 5 personer.Sedan finns även en tredje möjlighet att vi kommer till er och utbildar i era lokaler och då ber vi er kontakta oss för offert vid varje enskilt tillfälle och delkurs.


Vid dessa kurser tillhandahåller ni kurslokal, fika och lunch för deltagarna och Lots & Service tillhandahåller allt studie- och anteckningsmateriel.